Πολιτική Επιστροφών

  1. Αρχική
  2. Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών

Η www.nolimit.gr, αναγνωρίζοντας τη σημασία του ηλεκτρονικού εμπορίου στην ανάπτυξη της αγοράς, προσπαθεί μέσω των ακριβών και λεπτομερών περιγραφών της να δώσει μία πιο άμεση εικόνα στον καταναλωτή για τα προσφερόμενα προϊόντα.
Στη συνέχεια παρατίθενται οι όροι και προϋποθέσεις, που αφορούν την επιστροφή ελαττωματικών ή μη προϊόντων.

 

Γενική Πολιτική Επιστροφών - Υπαναχώρησης

Πριν την κάθε αποστολή, τα προϊόντα ελέγχονται και συσκευάζονται με τέτοιο τρόπο που να εξασφαλίζεται η σωστή και ασφαλής αποστολή τους.
 

Διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής των εμπορευμάτων που αγοράσατε, με ανώτατο χρονικό περιθώριο τις 14 ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης τους, σύμφωνα με το Ν.4242/14 (ΦΕΚ 50 Α/28-02-2014). Η www.nolimit.gr θα σας αποστείλει το νέο προϊόν που επιθυμείτε ανταλάσσοντας το με το προς επιστροφή. Στη συγκεκριμένη περίπτωση τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.
 

​Στην περίπτωση λάθους από πλευράς www.nolimit.gr (λανθασμένο ή ελαττωματικό εμπόρευμα κτλ), έχετε δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν και να ζητήσετε αντικατάσταση του ή επιστροφή των χρημάτων σας. Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα επιστροφής καθώς και τα έξοδα επαναπροώθησης στον πελάτη βαρύνουν την www.nolimit.gr, αρκεί να τηρείται ο προτεινόμενος από την www.nolimit.gr τρόπος επιστροφής.
 

Στην περίπτωση που η αλλαγή γίνεται για λόγους που δεν βαρύνουν την www.nolimit.gr, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.
 

Στην περίπτωση που η επιστροφή προϊόντων γίνεται για λόγους που δεν βαρύνουν την www.nolimit.gr, αφαιρούνται από το επιστρεπτέο ποσό τα έξοδα αρχικής αποστολής και παραλαβής.
 

Η αποστολή, αλλαγή και επιστροφή των προϊόντων, γίνονται αποκλειστικά με την εταιρεία ταχυμεταφορών που η www.nolimit.gr συνεργάζεται.
 

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή των προϊόντων, σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, θα πρέπει να μην έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να συνοδεύονται από όλα τα έγγραφα με τα οπoοία παραδόθηκαν (απόδειξη πληρωμής, δελτία κτλ).
 

Η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται άμεσα, μόλις παραλάβουμε τα προς επιστροφή/αλλαγή προϊόντα και ελεγθεί η κατάσταση τους. Η επιστροφή των χρημάτων μπορεί να γίνει είτε σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε είτε απευθείας στην κάρτα σας, αν η πληρωμή είχε γίνει μέσω κάρτας (χρεωστικής, πιστωτικής κτλ.).
 

Για να ζητήσετε Αριθμό Έγκρισης Επιστροφής Προϊόντων (Α.Ε.Ε.Π), θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τη φόρμα που βρίσκεται στην επιλογή «Επιστροφές» από το μενού «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ» ή πατώντας εδώ.
 

Εναλλακτικά, μπορείτε να μας καλέσετε στο 2102717700 ή να μας στείλετε το μήνυμα σας στο eshop@nolimit.gr, αναφέροντας όλα τα στοιχεία της παραγγελίας σας και τα σχόλιά σας.