Σχετικά με μας

  1. Αρχική
  2. Σχετικά με μας

Η NOLIMIT Μ.Ε.Π.Ε. δραστηριοποιείται τη τελευταία εικοσαετία στο χώρο της εισαγωγής, κατασκευής και εμπορίας ειδών ένδυσης και διαφημιστικών ειδών.
Με κεντρικά γραφεία σε Αθήνα και Θήβα η εταιρία παρακολουθεί τη συγκεκριμένη αγορά στην Ελλάδα με γνώμονα τη συνεχή βελτίωση και ανανέωση σύμφωνα με τις τρέχουσες απαιτήσεις του χώρου της επαγγελματικής ένδυσης - διαφήμισης, έτσι ώστε να έχει πάντα τις πιο σύγχρονες προτάσεις για τις ανάγκες των πελατών της.

 

Με συχνά επιχειρηματικά βήματα - όπως την πρόσφατη ίδρυση νέων εγκαταστάσεων στην Κύπρο - η εταιρία μας δείχνει την διάθεσή της για συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση.
 

Η μακροχρόνια λειτουργία της επιχείρησής μας στον συγκεκριμένο κλάδο έχει δημιουργήσει μια σειρά από συνεπείς συνεργασίες με πελάτες τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημόσιου τομέα. Το team των ελλήνων συνεργατών μας αποτελούν οι πλέον επιτυχημένες επιχειρήσεις του κλάδου ενώ οι αποκλειστικές συνεργασίες με διακεκριμένα εργοστάσια του εξωτερικού (Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Πορτογαλία, Κίνα, Ινδία, Μπαγκλαντές, Πακιστάν, Τουρκία, Βουλγαρία) επιτρέπουν στην επιχείρησή μας να προσφέρει προϊόντα της υψηλότερης ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της ελληνικής αγοράς.
 

Η ποιότητα και η συνέπεια της κάθε παραγγελίας μας εξασφαλίζεται μέσω του εξειδικεμεύνου προσωπικού που απασχολούμε, καθώς και των συνεργασιών μας με εξωτερικούς συνεργάτες πολυετούς εμπειρίας στις κυριότερες χώρες εισαγωγής εμπορευμάτων με τις οποίες συνεργαζόμαστε, με αποκλειστικό σκοπό τον διεξοδικό έλεγχο ποιότητας των προϊόντων. Με αυτό τον τρόπο είμαστε σίγουροι πως τα σωστά στάνταρ τηρούνται σε όλα τα στάδια της παραγωγής, έτσι ώστε ο πελάτης να λάβει τελικά στα χέρια του, τα ποιοτικότερα προϊόντα όπως και όταν ακριβώς τα θέλει εκείνος.
 

Η κάθετη οργάνωση παραγωγής της εταιρίας μας, επιτρέπει την κατασκευή προϊόντων τα οποία ανταποκρίνονται πλήρως στις επιθυμίες του πελάτη, όσο λεπτομερείς κι αν είναι αυτές.
 

Τα κυριότερα προϊόντα που μπορούμε να σας προμηθεύσουμε είναι είδη καθημερινής ένδυσης μπουφάν, πουκάμισα, μπλούζες, polo, T-shirt, ζακέτες και άλλα, ένδυση εργασίας όπως φόρμες ολόσωμες και με τιράντες, μπουφάν, σακάκια, μπλουζάκια, καπέλα, παντελόνια (από πιστοποιημένα υφάσματα απλών και ειδικών προδιαγραφών όπως βραδύκαυστα, αντιστατικά, προστασία από υγρά χημικά) καθώς και είδη ατομικής προστασίας όπως κράνη, γιλέκα, γάντια, εργατικά υποδήματα κλπ. Αυτονόητη φυσικά είναι η επιλογή άριστης ποιότητας υλικών για την κατασκευή των προαναφερθέντων προϊόντων.
 

Από μέρους μας, είμαστε πρόθυμοι για κάθε συμπληρωματική πληροφορία και ελπίζουμε πως θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε τον λόγο μας πράξη με κάποια μελλοντική συνεργασία.